Onderstaand treft u een selectie van onze projecten aan. De werkzaamheden variëren van renovatie van monumentale kantoor gebouw, herinrichting van bestaande kantoren en het realiseren van tijdelijke huisvesting.

Opdrachtgever: Een bekende Nederlandse investeerder. 

Herengracht 480 te Amsterdam.

Dit monumentale kantoorpand met stijlkamers werd volledig gerenoveerd. Een architect werd aangetrokken voor het ontwerp en tekeningen. Vision heeft het geheel gecoördineerd als projectleider. De dagelijkse bouwbegeleiding zorgde voor voldoende toezicht. Mede hierdoor was er voldoende bewaking op de kosten en er nagenoeg geen meerwerk. De wanden, plafonds en kozijnen , werden geschilderd. Ook de gehele buitenzijde werd grondig onderhouden. De kantoren werden voorzien van airco. Hierdoor was het ook in de zomer prettig werken. De gehele inrichting werd grondig verbouwd zodat de huurder alleen haar buro’s en stoelen nog maar hoefde te verhuizen. Binnen het gestelde budget en planning is dit project succesvol gerealiseerd.

Opdrachtgever: Een bekende Nederlandse investeerder. 

Herengracht 416-418 te Amsterdam.

Dit gebouw werd volledig gerenoveerd en verbouwd. Het ontwerp en het interieur werd zeer creatief bepaald door een architect. Vision als projectmanager, realiseerde de coördinatie. Wij verzorgde het toezicht en controle op de bouw. Op de verdiepingen werden appartementen verbouwd. Deze werden voorzien van luxe badkamer, keuken, meubilair en stoffering. Vision onderhandelde met de verschillende aannemers. Zo werd de prijs goedkoop maat met behoud van kwaliteit.  Het project werd binnen budget en planning verbouwd.

Opdrachtgever: Gemeente Zaanstad.

Stadhuis Zaanstad.

Voor de Gemeente heeft Vision het projectmanagement succesvol weten af te ronden. Dit nieuwbouw gebouw moest snel ingericht worden tot een modern kantoor. De indeling van de keuken, pantry, werkruimten, vergaderkamers, spreekkamers etc vakkundig gerealiseerd. Ook verzorgde Vision de begeleiding van ICT tot en met de telefonie. De data bekabeling en wifi werden op de inrichting aangepast. Het gehele gebouw werd voorzien van al het meubilair voor de werkplekken, vergaderruimte, overlegplekken, kantoortuinen etc. Tevens heeft Vision de gehele verhuizing gecoördineerd. 1300 werknemers uit drie verschillende locaties werden uiteindelijk centraal gehuisvest. Na de oplevering heeft Vision als nazorg het facilitair bedrijf ondersteuning gegeven en nazorg geregeld.

Opdrachtgever: Gemeente Vijfheerenlanden.

Raadzaal Gemeente Vijfheerenlanden.

Door de samenvoeging van drie Gemeenten werd Vision betrokkken bij dit project. Wij stemde de drie gemeentehuizen qua inrichting en afwerking op elkaar af. De kantoren werden voorzien van nieuwe vloerbedekking. Tevens kwamen er speciale ruimtes voor vergaderen en overleggen. Door een modern interieur en verlichting werd het werkklimaat verbeterd. De werkzaamheden werden uitgevoerd zonder veel overlast voor de werknemers. De oude raadzaal werd grondig verbouwd en voorzien van nieuwe stoelen en tafels, audio en video apparatuur. Ook werd de verlichting gemoderniseerd. Tijdens de werkzaamheden werd er door Vision dagelijks toezicht gehouden en werden problemen snel opgelost. De communicatie tussen de verschillende afdelingen en bezoekers kreeg veel aandacht zodat ook de verhuizing als positief werd ervaren. 

Opdrachtgever: Ministerie van Defensie/ Koninklijke Marine.

Tijdelijke huisvesting Marine terrein te Den Helder.

Als projectcoördinator was Vision betrokken bij het maken van de plannen. Van het maken van het programma van eisen, aanbesteding, bouw begeleiding tot de oplevering. Vanwege gebrek aan werkplekken werd een tijdelijke huisvesting gerealiseerd. Dit gebouw voldoet aan de hoge eisen die gesteld werden aan duurzaamheid, warmte, koude, ventilatie, geluid en energie. De kamers werden voorzien  een moderne inrichting inclusief zelf dimmende verlichting. Uiteraard kregen de werkplekken nieuwe meubels, pc met dubbele monitors en voldoende kasten. Natuurlijk werd er op de kosten gelet en was de tijd voor de bouw beperkt. Tijdens de bouw was daarom communicatie en bouwoverleg van groot belang. Evenals de maatregelen voor de veiligheid en gezondheid.

Home

Ga terug naar start.

Projectmanagement

Benieuwd wat Vision voor u kan betekenen?

Contact

Twijfel niet, neem contact op voor vragen.